Gå til innhold

Disse seks funksjonene vil du ikke være foruten

Det finnes svært mye utstyr i en bil som du kanskje ikke tenker på før du har kjøpt, men som du blir fullstendig avhengig av i hverdagen.

  • Publisert: 24.11.17

Sjekk ut disse seks favorittfunksjonene fra vår helt nye i30.

Oppvarmet ratt

Oppvarmet ratt

En funksjon som er så enkel, men gir så mye ekstra komfort. Dette er kanskje den funksjonen våre kunder er mest glad i. Standard på alle Hyundais modeller, og selvfølgelig på plass i i30. Rattvarme redder enhver grå og kald vintermorgen.

Smart cruise control

Smart cruise control

Dette er en funksjon som er ny for mange, men den er kanskje også den mest vanedannende. Den adaptive cruise control-funksjonen holder en forhåndvalgt avstand til bilen foran, og tilpasser bilens hastighet. I tillegg har nye i30 køfunksjon – perfekt når det er mye trafikk.

Apple CarPlay™

Apple CarPlay™

Et fullspekket multimediesystem i bilen er ettertraktet, og skal du være helt «up to date» må bilen snakke sømløst med smarttelefonen din. Derfor har nye Hyundai i30 Apple CarPlay™. Send SMS ved hjelp av taleassistenten Siri, speil apper som Spotify og ring med krystallklar lyd. Da er du fullstendig oppkoblet, og alt styres enkelt fra bilens kontroller.

Nye i30 støtter også Android Auto™, som foreløpig ikke er lansert i Norge.

Trådløs mobillading

Trådløs mobillading

Er du lei av å ha ledninger liggende rundt i bilen? Med den trådløse induksjonsladeren i nye i30 kan du enkelt lade kompatible mobiltelefoner uten en tråd. Det kaller vi innovativ teknologi. Skulle ikke telefonen din støtte trådløs lading, kan du også kjøpe et deksel som gjør den kompatibel.

Blindsonevarsling

Blindsonevarsling

Sikkerhetsutstyr som minimerer risikoen for ulykker er blant det viktigste man må se på når man velger ny bil. I Hyundai tar vi stolthet i at nye i30 er best i klassen på sikkerhet. Blant annet har bilen blindsonevarsling, og følger med på om et annet kjøretøy ligger i blindsonen din. Sammen med aktiv filskifteassistent, automatisk nødbremse, kollisjonsvarsling og ryggeradar er dette bare noe av det avanserte sikkerhetsutstyret du finner i nye i30.

Tretthetsvarsler

Tretthetsvarsler

Gjennom konstant analyse av kjøremønster, rattbevegelser og kjøretid sørger nye i30 for å si ifra dersom det er på tide med en pause. Din og andres sikkerhet er tross alt det aller viktigste.

Relaterte artikler
Back to top