Gå til innhold

Derfor burde du velge en elbil fra Hyundai

Er du på jakt etter en elbil? Hos Hyundai kan du velge blant de beste modellene på markedet.

 • Publisert: 05.07.20

Det er ikke bare det miljøvennlige aspektet som gjør at du burde velge en elbil fra Hyundai. Våre modeller er blant de aller beste du finner på blant annet rekkevidde, effektivitet, komfort og sikkerhet.

Blant de beste på rekkevidde i norske forhold

Vi vet hvor viktig god rekkevidde er for deg når du skal velge ny bil. Eksterne tester kan bekrefte at to av våre mest populære biler, Kona Electric og IONIQ Electric, er i toppsiktet i hver sin klasse på rekkevidde.

I NAF og Motor sin rekkeviddetest for sommeren kjørte Kona Electric, som er vår rekkeviddevinner, fantastiske 568,4 km. Denne har oppgitt WLTP på 484 km. Også IONIQ Electric imponerte stort med et resultat på 342,2 km, mot en oppgitt WLTP på 311 km.

Da NAF og Motor gjennomførte tilsvarende test på vinterstid fikk vi se at modellene våre er til å stole på også på vinterstid. Kona Electric hadde et resultat på solide 404,5 km, mens IONIQ Electric avsluttet på 279,3 km. Kona Electric hadde minst avvik i testen, med bare 9 prosent, og IONIQ var ikke langt bak, noe som vitner om at Hyundais elbiler er blant de beste du finner på markedet i sine klasser.

 

Elbiltest-Oslo.png

 

En effektiv kjøreopplevelse

Vi er alltid på jakt etter å videreutvikle allerede gode løsninger. Derfor har vi lansert en helt ny varmepumpeløsning på våre modeller. Disse skal utnytte overskuddsvarme fra en rekke tilleggskomponenter i bilen, noe som skal gi enda bedre rekkevidde på vinterstid.

En av flere fordeler er at du kan bruke overskuddsvarmen til å heve temperaturen på batteriet på kalde vinterdager. Tidligere ville du risikert å miste en betydelig del av rekkevidden på dette, men den nye varmepumpen har et mye større arbeidsområde enn det vi har sett ved andre løsninger.

 

Kjør en sikker og trygg bil med få feil

Når du sikrer deg en elbil fra Hyundai skal du være sikker på at du kjøper en modell av høy kvalitet. Faktisk befestet vi vår posisjon som ett av bilmerkene i bransjen med færrest feil i 2019. Våre modeller er blant annet utstyrt med sikkerhetssystemet Hyundai SmartSense, nettverkstjenesten Bluelink og andre teknologiske hjelpemidler som gjør kjøpeopplevelsen så trygg som mulig både for sjåføren og passasjerene i bilen.

For å gjøre deg ekstra trygg på våre modeller får du også en av markedets aller beste garantiordninger – med blant annet fem års garanti uten kilometerbegrensning.

KONA-EV-3-4.png

KONA Electric

Kona Electric er den fjerde mest solgte bilen i Norge – uavhengig av drivlinje. Dette er den første helelektriske kompakt-SUVen i Europa, med en omfattende utstyrspakke og en imponerende rekkevidde på hele 484 km.

Sjekk ut våre toppmodeller

Hos Hyundai kan du velge mellom
elbiler som tilfredsstiller alle behov.

IONIQ Electric

IONIQ Electric er elbilen for deg som er på jakt etter en romslig familiebil med god rekkevidde. Dette er den mest effektive elbilen på markedet, i tillegg til at den er blant de sikreste du finner.

Derfor burde du velge Kona Electric

 • En helelektrisk kompakt-SUV
 • Hele 484 km rekkevidde (WLTP)
 • Omfattende utstyrspakke
 • Appstyring
 • Rask hjemmelading
 • Komplett sikkerhetspakke
 • Kort leveringstid
 • Familiebil med takboks og tilhengerfeste

 

Derfor burde du velge IONIQ Electric

 • En romslig og praktisk familiebil
 • God rekkevidde til en lav pris
 • Rimelig å lade
 • En av de sikreste bilene på markedet
 • Appstyring
 • Kort leveringstid
 • Kommer nå med lastekrok

 


Les mer om:

 

Over 30 års erfaring med å utvikle miljøvennlige biler

Avslutningsvis kan vi nevne at Hyundai har over 30 års erfaring med å utvikle miljøvennlige biler. Vi presenterte vår første helelektriske bil allerede i 1991, og siden den gang har vi solgt over 115 000 biler i Norge. Det har vi gjort ved å tenke nytt, videreutvikle det gamle og bidra til en mer bærekraftig fremtid ved å produsere biler som belaster miljøet minst mulig.

 

innovativ-utvikling.png

 

Relaterte artikler

KONA Electric utnevnt til beste elbil av TopGear

Hyundai Kona Electric er en av markedets mest populære elbiler, og mye av det skylles samspillet mellom høyt utstyrsnivå, design, rekkevidde og en fornuftig pris. Helt siden bilen ble lansert våren 2018 har den holdt på plassen som en av de virkelige rekkeviddevinnerne i markedet, og er en av elbilene som yter best på norsk vinterføre. Nylig ble Kona Electric anerkjent som den beste elbilen til salgs blant kompakte familiebiler i tidenes første utgave av TopGear Electric Awards.

Rød IONIQ Electric i vakkert landskap. Foto. Elbil

Tester: Derfor er IONIQ Electric et godt kjøp

Synes du det er vanskelig å velge elbilen som passer akkurat dine behov? I denne artikkelen har vi listet opp flere grunner til hvorfor du burde velge IONIQ Electric. Den oppgraderte modellen har fått gode kritikker i flere ulike elbil-tester.

Mørkegrå Kona Electric med tilhenger. Tips og råd

Så mye kan du laste med Kona Electric

Lurer du på hvor mye tilhengervekt Kona Electric er godkjent for å frakte? Her finner du all informasjon du trenger før du benytter deg av tilhengeren med din nye elbil.

Back to top