Gå til innhold

Den beste kvaliteten på markedet – Hyundai i20

Etter evaluering av 8,8 millioner generelle inspeksjoner, kommer i20 ut som bilen i kompaktsegmentet med lavest defektrate. Vi i Hyundai mener disse resultatene bekrefter at vi holder våre løfter for å levere den beste kvaliteten.

  • Publisert: 06.12.18

I rapporten for 2019 av Tysklands største bilmagasin, Auto Bild, og TÜV, ble bilene gruppert blant annet etter kategori, som kompaktbiler, sportsbiler, vans og SUVer, fine limousiner, fossildrevne biler, hybrid og batteridrevne, samt dyre og billigere modeller. 

I tillegg skiller rapporten mellom to og tre, fire og fem, seks og syv, og åtte til elleve år gamle biler. Det har med andre ord vært en omfattende evaluering av mange ulike modeller. Vi i Hyundai er derfor svært stolte over resultatene som i20 har oppnådd.

Høye krav til kvalitet for våre biler

Med et gjennomsnitt av alvorlige defekte forhold på kun 3%, ble i20 kåret som den beste i kompaktbilssegmentet, og kom på en sterk syvende plass i totalevalueringen. Dette resultatet gjenspeiler den høye standarden vi i Hyundai setter for våre biler. For oss i Hyundai er det viktig at våre kunder føler seg trygge på veien med både nye og brukte biler.

Miljøvennlig, kompakt, og trygg

Selv om den nye i20 ble lansert sommeren 2018, tilfredsstiller bilens motor allerede de nye utslippstandardene som ikke vil være påbudt før høsten 2019. Vi i Hyundai er opptatt av å tenke fremover, og med i20 leder Hyundai veien med miljøvennlige teknologi for kompaktbiler, samtidig som vi har et stort fokus på komfort og sikkerhet. 

Selv om i20 er en kompaktbil, er vi i Hyundai opptatt av å dekke alle våre kunders behov. Derfor har den også 7-trinns girkasse, nødbremsefunksjon, frontkollisjonsassistanse, og filskiftevarsler. 

Kvalitetsløftet

For oss i Hyundai er det viktig at våre kunder er helt sikre på at de investerer i biler de vet de kan stole på. For å understreke vår pålitelighet og fokus på kvalitet, setter vi høye krav og gir unike garantier. Som andre modeller, har i20 fått Hyundais unike garantipakke som også er helt unik for det europeiske markedet. Denne pakken gir deg fem års garanti uten begrenset kjørelengde, veiassistanse og servicekontroll på din i20. Hvis bilen blir solgt, føres garantien over til neste eier, og dermed maksimerer videresalgsverdien. Dette skaper en følelse av trygghet for hele garantiperioden. 

 

Relaterte artikler
Bilnytt

Slik lager vi nye Hyundai i30

Nye Hyundai i30 er utviklet i Tyskland og produsert på Hyundais fabrikk i Nošovice i Tsjekkia. Siden fabrikken ble åpnet i 2008 har den blitt det mest moderne produksjonsanlegget i Europa. Bli med inn og se hvordan vår nye i30 blir laget!

Bilnytt

Hyundai Motor kåret til årest produsent av BBC TopGear Magazine

BBC TopGear Magazine har anerkjent Hyundai Motor som årets produsent i den siste utgave av bilmagasinet. Magasinet definerer oss som et sørkoreansk firma med imponerende mangfold og et ambisiøst produktutvalg som har greid å sette mer etablerte merkevarer i skyggen, anerkjennelser vi i Hyundai er svært stolte av.

Back to top