Gå til innhold

Informasjon vedrørende Corona-viruset og Hyundai.

Samfunnet er akkurat nå inne i en uoversiktlig situasjon, og norske myndigheter har aldri tidligere hatt så inngripende tiltak for å verne om befolkningen. Det er viktig å huske på at tiltakene er midlertidig, men i disse tider ser man likevel viktigheten av privatbilen, all den tid offentlig transport blir frarådet.

  • Endret: 22.04.20

Vi i Hyundai Motor Norway følger utviklingen av coronaviruset og myndighetenes oppdateringer tett i en tid der det er viktig å ta vare på hverandre og bidra på alle måter man kan til dugnaden som pågår.
 
Våre tanker er med alle dem som er påvirket av situasjonen vi nå står i. Vi vet alle at COVID-19 er en stor utfordring, og i denne usikre perioden ønsker vi at du skal vite dette: Hyundai er her for deg som kunde, og vi vil fortsette å tilby deg den beste tjenesten vi kan.
 
Tryggheten, helsen og velferden til våre ansatte, kunder, samarbeidspartnere og samfunnene vi jobber i er av største viktighet for oss. Vi i Hyundai følger de retningslinjer, råd og regler som er bestemt av myndighetene her i Norge, og tar alle forholdregler for å begrense smittespredning.
 
I tillegg vil vi fortsette å jobbe hver dag for å støtte våre norske kunder så mye som mulig gjennom de utfordrende tidene vi står i. Tjenester som veihjelp, verksteder og forhandlere holder åpent, og er der om du har spørsmål eller behov for hjelp. Vi vet også hvor viktig det er for kunder som selv er tjenesteytende å holde hjulene i gang, og vi gjør alt vi kan for å tilby et normalt tjenestetilbud. 
 
Til slutt jobber vi kontinuerlig for å finne løsninger som gjør at viruset har minst mulig effekt på våre kjerneaktiviteter. Våre kommunikasjonskanaler er åpne for å sørge for at du som kunde hele tiden har oppdatert informasjon, og vi utvikler nye løsninger for å sørge for at du får produkter, tjenester og deler til rimelig tid. Du kan alltid ta kontakt med din forhandler, eller nå Hyundai på .

Forhandlerne gjør tiltak som:

  • Demobiler, kontaktflater og dørhåndtak vaskes og desinfiseres hyppig
  • Mekanikere bruker engangshansker som skiftes mellom hver bil
  • Ansatte ønsker velkommen med et smil fremfor et håndtrykk
  • Ved gjennomgang av bilens funksjoner vil du sitte inne i bilen, og selger utenfor slik at anbefalt avstand overholdes

 

I tillegg legger vi til rette for kontaktløs overlevering av ny bil hvor du kan få tilsendt video av bilens funksjoner istedenfor at det vises personlig ved overlevering, samt at nøkkel kan legges et trygt sted for deg å hente.

Finn din nærmeste forhandler

Vil du bli kontaktet?

Deleleveranser

Pr. i dag går alle deleleveranser fra vårt varehus i Jönköping til alle norske forhandlere som normalt.

Nybilleveranser

Produksjonen er i gang ved våre europeiske fabrikker. Hyundai følger utviklingen som følge av COVID-19 tett, og det var en en midlertidig stans ved fabrikken i Tsjekkia, til 14. april. Hyundais andre europeiske fabrikk i Tyrkia hadde også en midlertidig stans i produksjonen fra 27. mars til 20. april. Driften i Sør-Korea går som normalt.

Vi har for tiden modellen Hyundai IONIQ Electric tilgjengelig på lager for snarlig levering. Vi har også et stort antall Kona Electric på vei til Norge.

Ta godt vare på deg selv og de rundt deg.

Finn din nærmeste forhandler

Vil du bli kontaktet?

Relaterte artikler
Annet

På tur med Hyundai – Den Blå Brygge

Blå himmel og vindstille? Kom deg ut på tur! Ta med deg familie og venner og opplev alt det vakre Norge har å by på. Med kampanjen #påturmedhyundai ønsker vi å dele våre opplevelser fra veien, og håper du vil være med på å gjøre det samme.

Annet

Å tegne en bil er fremdeles en kompleks og utfordrende oppgave

Oppdraget var å skape en bil for et bredt lag av europeiske kunder, en folkets bil. To av bilverdenens unge designtalenter, Michel Glenisson (33) og Geoffrey Desembry (27) fikk jobben, henholdsvis med ansvar for interiør og eksteriør. Hyundais i30 var den første nye bilen de to designtalentene fikk ansvaret for, svært tidlig i sine karrierer.

Annet

Først i verden med spylervæske på papp

Vi i Hyundai er først i verden til å lansere spylervæske på resirkulerbar pappkartong. Med dette bidrar vi til å redusere forbruket av plast. Det er det lille ekstra i hverdagen som kan utgjøre den store forskjellen for miljøet.

Back to top