Gå til innhold

Bilen som er perfekt egnet for norske forhold

Er du på jakt etter en romslig familiebil, med god plass og avanserte sikkerhetssystemer? Da kan vår SUV, Hyundai Tucson, være bilen for deg!

  • Publisert: 26.10.17

– Dette er en perfekt bil for småbarnsfamilier, med romslig bagasjeplass og god plass i kupeen til både voksne og barn. Bilen har også to ISOFIX-fester til barneseter i baksetet, forteller Øyvind Knudsen, produktsjef i Hyundai.

Med sine aktive sikkerhetssystemer og kraftige LED-nærlys gir Hyundai Tucson deg ekstra sikkerhet i mørket. Bilen holder deg og familien din trygg, og har fått full score i Euro NCAP.

– Bilen egner seg også godt for voksne som vil sitte høyt og oversiktlig i trafikken, legger han til.

Godt egnet for norske forhold

Hyundai Tucson er utviklet og designet for å imponere på alle måter, med et kraftfullt design, imponerende teknologi og kjøre¬egenskaper i toppklasse.

– Modellen kommer med en moderne og fin 7-trinns DCT-automatkasse, som gir deg morsomme kjøreopplevelser og raske girskift, sier Knudsen.

Dette er en SUV som passer alle forhold, etter som den er mulig å få med både firehjulstrekk og forhjulstrekk. Du kan også velge om du vil ha Tucson med bensin eller diesel-motor.

– Hyundai Tucson er veldig god å kjøre. Den høye bakkeklaringen og sittestillingen gjør den dessuten godt egnet for norske forhold. Muligheten til å varme opp rattet og setene kommer også godt med i høst- og vinterhalvåret, fortsetter han og legger til:

– Om sommeren nyter man godt av ventilerte seter som sørger for god kjøling.

Hyundai Tucson gir deg den nyeste bilteknologien.

 

Det siste innen infotaiment

For deg som er opptatt av det nyeste innen teknologi, har Hyundai Tucson masse å by på. Bilen kommer med et stor 8-tommers navigasjonsskjerm, og har nylig fått støtte for Apple Carplay™ og Android Auto™.

– Bilen har det siste innen infotainment og multimedia, massevis av sikkerhetssystemer og utstyr til en god pris, forteller Knudsen entusiastisk.

Tucson kommer med navigasjon fra TomTom, inkludert Live Services, så du trenger aldri å lure på hvor du er.

– Du kan fritt oppdatere navigasjonen ved service hos forhandler i syv år, og du har også tilgang til vær- og trafikkmeldinger på den 8-tommers berøringsskjermen.

 

Den høye bakkeklaringen og sittestillingen gjør Tucson perfekt egnet til norske forhold.

 

Kul bæreposefunksjon

Tucsons smarte baklukebetjening gjør handleturen til en lek! Bakluken åpner seg automatisk, så du får enkelt tilgang til bagasjerommet, uten å måtte sette fra deg handleposene på bakken.

– Funksjonen gjør at bakluken åpner seg når man står bak bilen med nøkkelen i lommen. Dette blir også kalt ”bæreposepunksjon”, fordi luken åpner seg uten at du må gjøre noe aktivt, forteller Knudsen.

Kjøper du Hyundai Tucson nå får du med utstyr til 47 900 kroner, som inkluderer blant annet vinterhjul og metallic-lakk, i tillegg til en tøff eksteriørpakke.

– I tillegg kan du gjøre flere stilige tilvalg, som å velge ventilerte skinnseter. Dette er ikke vanlig i denne bilklassen, så dette går som luksusutstyr. Tucson kommer også med mulighet for panoramatak, avslutter Øyvind Knudsen.

 

Les mer om Hyundai Tucson

Relaterte artikler
Hyundai viser sine SUV-er; Santa Fe, Tucson og Kona. Tips og råd

5 grunner til hvorfor din neste bil burde være en SUV

Sport Utility Vehicles, også kjent som SUV, har både utseendet og tilbehøret til et røft terrengkjøretøy. I dag har derimot den mer moderne versjonen byttet beite og er nå å se i de mer urbane områdene og ikke bare på humpete landeveier. Hvorfor har SUV fått denne appellen i markedet?

Elbil

Se og bli sett med Hyundai KONA electric

Hyundai KONA electric var best i test blant elbiler når det gjaldt lys i en undersøkelse Dagbladet, Dinside og Autofil gjennomførte i samarbeid med det finske magasinet Tekniikan Maillmaa i oktober.

Back to top