Gå til innhold

Auto Zeitung har kåret Hyundai i20 til Årets Bil

Hyundais 2. generasjon i20 har fått strålende anmeldelser fra sjåfører verden over. Nå har bilen utkonkurrert rivalene i B-segmentet og blitt kåret til Årets Bil av det tyske bilmagasinet Auto Zeitung.

  • Publisert: 14.06.17

I mars ble Citroen C3, Opel Corsa, Renault Clio, Volkswagen Polo og Hyundai i20 satt opp mot hverandre. De etablerte konkurrentene måtte gjennom en rekke tester med en skarpskodd jury, og til slutt var det Hyundai i20 som stakk av med seieren og kunne smykke seg med tittelen ”Årets Bil” i B-klasse segmentet.

Juryen trakk frem at nye generasjon i20 er både komfortabel og lettkjørt, i tillegg til at den har løsninger man aldri har sett i en slik bil før.

 

Bestill prøvekjøring

Romslig interiør og praktiske lagringsløsninger 


Auto Zeitung gir Hyundai i20 mye skryt for sitt romslige interiør, og bilmagasinet ble spesielt imponert over de smarte og praktiske lagringsløsningene bilen innehar. Aldri før har de sett slike løsninger i B-segmentet.

– i20 er et fantastisk eksempel på hvordan man kan utnytte bruken av plassen. Både store og små har god plass i alle retninger. Her er det ingen spor av begrensninger, noe som ofte er normalt når det kommer til mindre biler, sier Paul Englert, testredaktør i Auto Zeitung. Han er imponert over hvordan Hyundai har gått sin egen vei og tilbyr et utmerket og allsidig produkt. Får ros for kjørekomfort og kjøredynamikk 


Det tyske bilmagasinet plasserte Hyundai i en klasse for seg når det kom til kjørekomfort og mente at bilen var hestehoder foran konkurrentene. i20s meget gode sitteposisjon og komfortable polstring, begge en del av det førerkorrigerte interiøret, var elementer som skilte seg spesielt godt ut.

I tillegg til at Hyundai i20 var bilen med best kjøredynamikk - bilen fikk spesielt mye skryt for sin kraftige tre-sylindrene turbomotor - ble også bremsesystemet trukket frem og betegnet som fremragende. Kjører du i en hastighet på 100 kilometer i timen og så bremser, vil bilen stoppe innen 35,6 meter. Det er en stoppavstand som er sammenlignbar med en sportsbil.

 

Vunnet flere prestisjetunge designpriser

Også på designsiden har nye generasjon i20 markert seg. I tillegg til å ha vunnet den prestisjetunge ”Golden Steering Wheel” prisen i kategorien ”Liten Bil” i 2015, har bilen også vunnet ”Red Dot Design Awards” og ”iF Design Awards” i 2015.

 

Les mer om Hyundai i20

 

Har du lyst til å prøvekjøre?

Bestill en uforpliktende prøvekjøring hos en av forhandlerne våre! Her kan du se hvilken forhandler som er nærmest deg (hyperlink)

Relaterte artikler
Bilnytt

Hyundai viser helt nytt ladbart SUV-konsept

Hyundai Motor deler i dag første teaservideo og bilder av et helt nytt og innovativt PHEV SUV-konsept som skal vises under 2019 AutoMobility LA. Konseptbilen er Hyundai Design Centers syvende i rekken som viser merkets økende emosjonelle fokus gjennom det globale designspråket Sensuous Sportiness.

Bilnytt

Prestisjefylte utmerkelser til Hyundai i Nord-Amerika

14 januar ble den årlige NACTOY utdelingen avholdt. Her vant både vår KONA og KONA electric samt luksusmodellen Genesis G70 priser for de beste bilene i sine segmenter. Nok en ærefylt utmerkelse som understreker Hyundai sin posisjon i markedet.

Bilnytt

Hyundai slipper priser på nye IONIQ

Hyundai IONIQ har vært en stor suksess for Hyundai Motor Norway, og bilen har rukket å bli en av de vanligste elbilene på norske veier. Nå lanseres IONIQ i ny utgave.

Back to top