Gå til innhold

9 ting som gjør vår nye Tucson til en luksuriøs SUV opplevelse

Med sitt nye kraftfulle design, avansert sikkerhetsteknologi og toppmoderne førerassistenssystemer, tilbyr vi i Hyundai en kompakt SUV som vil gi en luksuriøs kjøreopplevelse for både fører og passasjerer.

  • Publisert: 13.03.19

Større skjerm

En av de største forandringene på innsiden av bilen er en 8-tommers navigasjonsskjerm. Med sin touch-funksjon er den godt plassert over instrumentpanelet, slik at multimedieinformasjonen kan vises høyrere og nærmere synspunktet ditt. Dette gjør også Apple CarPlay™ og Android Auto™ lett tilgjengelig, hvor du kan ha smarttelefonens funksjonalitet på storskjermen.

Panoramasikt

Len deg tilbake og nyt mer av verdenen rundt deg med Tucsons brede panoramaglasstak. Glasstaket kan også åpnes fra førersetet kun ved et tastetrykk, som slipper in lys og frisk luft.

Mindre stress

Vår nye Tucson har alt du trenger for en mindre stressende kjøreopplevelse – og du kommer dit du skal fortere. Med vår gratis LIVE Service-abonnement får du tilgang til sanntidsinformasjon om trafikk, vær og aktuelle steder for deg å besøke, samt informasjon om parkeringsplasser og våre forhandlere.

LIVE Services hjelper deg også med å finne nærmeste bensinstasjon når du trenger det til en fornuftig pris. Vi oppdaterer systemet jevnlig, som gir deg nåværende drivstoffpriser og lokasjonsinformasjon – trykk bare på skjermen og skriv inn din valgte destinasjon. Tilleggsinformasjon som åpningstider, betalingstyper og annet servicetilbud er også tilgjengelig.

Stjerneklar lyd

Med sitt eksklusive lydsystem fra lydekspertene KRELL, gir vår Tucson deg en fantastisk lydopplevelse med sine ti høyttalere og en ekstern forsterker. Enten du lytter til en lydbok, radioprogram eller musikk, vil reisens lytteropplevelse bli bedre enn noen gang.

Raffinert interiør

Den ombygde kupeen vil gi en enda mer komfortable og romslig følelse. Det helt nye dashbordet består av kvalitetssikkert og mykt berøringsmateriale med dobbel sømlinje for en forsterket følelse av høy kvalitet.

Vi i Hyundai er opptatt av at våre kunder har en bil som de føler seg hjemme i. Derfor kan du velge mellom fire ulike interiørfarger med nye smakfulle, preget lær- og tekstilmaterialer samt tredimensjonale tekstilbehandlinger. Det hele gir en raffinert og skreddersydd atmosfære.

Enkel å laste

Å laste over tunge og store gjenstander i vår nye Tucson er enkelt med sin smarte bakluke – du trenger ikke engang å ta ut nøkkelen. Systemet åpner bakluken automatisk når føreren nærmer seg bilen og smartnøkkelen forblir innenfor deteksjonssonen i 3 sekunder eller mer.

Ultimat komfort

Uansett sittestilling vil du garantert oppleve god komfort med Tucson 8-veis strømjusterbare passasjersete og opptil 10-veis elektrisk justerbart førersete. Bak i bilen kan passasjerene justere vinkelen ved å legge sete bakover for en mer avslappende reise.

For å holde deg varm om vinteren eller kjølig på sommeren, sørger bilens oppvarmede og ventilerte seter for optimal oppvarming og kjøling for enda bedre komfort på lengre turer. Ventilasjonen kommer fra integrerte kjølevifter, mens justerbare ventiler gjør det mulig for baksetepassasjerene å styre luftstrømmen etter eget ønske.

Uanstrengt parkering

360-kameraet i Tucson gjør manøvrering på trange plasser lettere og tryggere. Med en rekke strategisk plasserte kameraer gir den avanserte sikkerhetsfunksjonen en 360 graders sikt av området rundt bilen. Da kan du nøyaktig se hvor din SUV er i forhold til objektene rundt.

Enkel ladning

For å gjøre ladning av smarttelefon så enkel som mulig, har vår nye Tucson trådløs telefonlader. Plassert i midtkonsollen vil ladeflaten sørge for enkel ladning uten mange ledninger for din kompatible Qi-aktiverte smarttelefon.

Telefonens ladestatus visualiseres med en liten indikatorlampe over. For å sikre at telefonen ikke blir glemt i bilen, vil det lyse opp på displayet som en påminnelse når du skrur av motoren.


*Apple CarPlay™ er et registrert varemerke av Apple Inc; Android Auto™ er et registrert varemerke av Google Inc.

Relaterte artikler
Bilnytt

Auto Zeitung har kåret Hyundai i20 til Årets Bil

Hyundais 2. generasjon i20 har fått strålende anmeldelser fra sjåfører verden over. Nå har bilen utkonkurrert rivalene i B-segmentet og blitt kåret til Årets Bil av det tyske bilmagasinet Auto Zeitung.

Bilnytt

KONA electric og Tesla Model S på delt førsteplass

Dagbladet har testet seks elbiler, blant annet vår KONA electric, i en utfordrende vintertest. Med fokus på rekkevidde, varme i kupé, lys, bremser, kjøreegenskaper og framkommelighet kan vi nå juble over de gode resultatene fra testen.

Back to top