Privatsalg

Varebil

Vi har den store gleden av å innlemme Grand Santa Fe inn i vårt varebil sortiment. Grand Santa Fe er hele 30cm lenger enn sin lillebror, Santa Fe og kan bli levert som varebil. Grand Santa Fe er uten tvil blant markedets fineste varebil med høyeste grad av komfort. Grand Santa Fe er bilen for de som søker kombinasjonen av det luksuriøse og det praktiske, uten å måtte betale dyre dommer. Fra tidligere har vi allerede Hyundai H1, en praktisk arbeidshest som tilbyr høy komfort i førermiljøet, god kjørekomfort og en masse plass. 

Varebil

Personbil

Vårt personbilsortiment dekker alle behov. Fra våre småbiler som Hyundai i10i20 og ix20 til våre større og mer romslige biler som Santa Fe, ix35 og i40 stasjonsvogn. Vi gleder oss over snart å få introdusere nye Hyundai i20 i rekken. En bil designet av tidligere Audi toppsjef, Peter Schreyer, bygd i Europa, for personer som deg og meg i Norge. Dersom behovet verken er stort eller lite, så har vi selvsagt noe midt i mellom, nemlig Hyundai i30 og i30 stasjonsvogn. Uansett behov, vi har produktene som kan bistå deg. Ta kontakt med din lokale Hyundai forhandler i dag. 

Personbil

Miljøbil

Mange har spurt oss om hvorfor vi ikke har el-bil. Vel, det påstås at våre toppledere i Seoul, Korea har ikke helt troen på elektriske biler da batteriet blir aldri bra nok til å kunne betjene våre kunder med lang rekkevidde og normalbruk slik vi ønsker å betjene dem. Dermed har vi da fokus på vår hydrogenbil, Hyundai ix35 FCEV, som har opp til 700km i rekkevidde og basert på vår populære SUV format, Hyundai ix35. 

FuelCell

Hyundai nyhetsbrev

Registrer din e-postadresse her: