Flåtesalg

Hyundai firmabiler

Valg av billeverandør er en viktig avgjørelse. Hos Hyundai er vi opptatt av å kunne tilby attraktive bilmodeller, et problemfritt bilhold og lave kostnader. Vårt brede modellutvalg gjør at det finnes en Hyundaimodell som passer nærmest ethvert behov. Så langt har vi etablert seks Hyundai Fleet Business sentre i Norge. Disse i tillegg til alle våre andre forhandlere i hele Norge kan hjelpe deg med å finne den optimale firmabilen til ditt behov.

I samarbeid med Santander har vi etablert Hyundai Finance som kan tilby alt fra billån til komplett biladministrasjonsløsning. Våre biler i kombinasjon med en finansieringsløsning fra Hyundai Finance vil gi deg et meget forutsigbart og gunstig bilhold.

Fleet Business Center

Biladministrasjon er Hyundai Finance sitt bedriftskonsept og innebefatter enkle og gunstige finansieringsformer tilpasset bedriftens behov. Som Biladministrasjons-kunde kan du selv velge om bedriften skal finansiere bilene med lån eller leasing. Ta kontakt med ditt nærmeste Hyundai Fleet Business Center for mer informasjon

Hyundai i40 biladministrasjon

Hyundai nyhetsbrev

Registrer din e-postadresse her:

Gyldig e-postadresse må fylles ut