Hyundai i-Best bruktbilprogram

i-Best

Hyundai og vårt forhandlernettverk jobber kontinuerlig for å gi våre kunder gode opplevelser. Vi er svært av opptatt av et enkelt og forutsigbart bilhold med god biløkonomi, enten du kjøper ny eller brukt bil av oss. Etter grundig seleksjon får våre beste bruktbiler i-Best sertifisering. Disse bilene er nøye vurdert, oppgradert og vil gi deg som kunde et bekymringsfritt bilhold i lang tid.

Omfattende kvalitetskontroll og oppgradering

Samtlige brukte biler sertifisert som i-Best Kvalitetskontrollert bruktbil, har gjennomgått en utvidet og omfattende bruktbiltest hos merkeverksted. i-Best sertifiserte biler leveres med en 100 punkts tilstandsrapport som et kvalitetsstempel på bilens stand. Alle biler har utført kosmetisk og teknisk oppgradering, slik at de tilfredsstiller krav til i-Best bruktbilgaranti. Les mer om vår 100-punkt tilstandsrapport. 

kvalitetskontroll

Kvalitetskontrollerte bruktbiler

En i-Best sertifisert brukt bil er inntil seks år på salgstidspunkt. Bilene har kjørelengde inntil 120 000 kilometer og har kjent og dokumentert servicehistorikk. Finn våre brukte Hyundai biler her. 

Finn din Hyundai iBest her

Bruktbilgaranti

Garanti

Sertifiserte bruktbiler kjøpt hos Hyundai forhandlere tilbys med en av markedets beste og mest omfattende bruktbilgarantier. Garantien er gyldig inntil 150.000 kjørte kilometer eller minimum 24 for Hyundai brukte biler og 12 måneder for øvrige merker. Dekningen er gyldig i hele Europa, slik at du er sikret hjelp der du ferdes

bruktbilgaranti

Hyundai nyhetsbrev

Registrer din e-postadresse her:

Gyldig e-postadresse må fylles ut