Forsikring

Hyundai forsikring

Hyundai Forsikring leveres av IF, sammen vil vi gi deg en trygg og sikker opplevelse. Dyktige fagfolk på Hyundais verksteder eller avtaleverksteder bruker originale deler og følger fabrikkens spesifikasjoner når de reparerer bilen din etter en skade.

Aldri uten bil

Hyundai forsikring gir deg leiebil så lenge bilen din er til reparasjon på verksted i forbindelse med en forsikringsskade. 

Vil du vite mer?

De nøyaktige reglene for bilforsikring står beskrevet i vilkårene. Et sammendrag av vilkårene finner du også på www.if.no eller les mer her på vår brosjyre.

Bilnøkkelforsikring inkludert

Forsikringen gjelder hvis du mister nøkkelen eller om den blir stjålet. Mister du nøkkelen betaler du bare en egenandel på 600 kroner, og blir den stjålet er det ingen egenandel om du
anmelder tyveriet. Forsikringen dekker skader inntil 7 500 kroner og det utbetales maks én erstatning i året.

bilnøkkel forsikring

Hyundai forsikring Super

For biler under 8 år/150.000 km registrert på privatperson med fødselsnummer. Gjelder også privatleasing. 

Kommer du ut for en ulykke eller får en skade i motor eller gir, dekker If både skade og leiebil. Hyundai Forsikring gjelder for inntil åtte år gamle biler, registrert på privatperson med fødselsnummer. Langtidsleide eller leasede biler med samme bruker i mer enn 12 måneder, kan også benytte seg av tilbudet

Hyundai forsikring Super

Hyundai nyhetsbrev

Registrer din e-postadresse her:

Gyldig e-postadresse må fylles ut