Finansiering

Hyundai Finans gjennom Santander

Et godt lånetilbud kan være avgjørende når du vurderer å kjøpe ny bil. Fordelen med å bruke bilen som sikkerhet, er at du slipper å bruke alle sparepengene dine, eller ledig sikkerhet i bolig. Bilselger kan ordne alt med søknaden for deg. Stort sett er svar på lånesøknaden klart i løpet av den tiden du fortsatt er hos bilforhandleren eller er ute og prøvekjører drømmebilen. Med billån hos Santander kan du søke om inntil 3 betalingsfrie måneder i året, og bruke inntil 10 år på å betale lånet tilbake. Vil du betale ekstra undervegs, kan du selvsagt gjøre det!

Privatleasing

Er du opptatt av trygghet, driftssikkerhet og et forutsigbart bilhold? Da er privatleasing et fornuftig valg for deg. Ved leasing kan du bruke bilen som om den var din egen, i et avtalt periode, til en fast månedspris.  Dette gir deg forutsigbarhet. Den viktigste å huske på ved privatleasing er å ta godt vare på bilen, følge bilens serviceintervaller og ha for full kaskoforsikring. Bilens leveres tilbake til avtalt tid, og i mellomtiden har du full garanti på bilen i hele perioden. Santander tilbyr privatleasing i inntil 4 år, med inntil 0,- i startleie. 

 

Les mer

Leasing+

Ønsker du å fordele dine utgifter på service og dekkhotell over hele året? Gjør en avtale om Leasing+ med bilforhandler når du inngår en leasingavtale. Dette passer godt for deg som ønsker forutsigbarheten med faste månedsbeløp, fremfor store engangsbeløp som må betales når bilen er på service.  Leasing+ er helt uten ekstra kostnad for deg – du forplikter deg kun til å utføre alle servicene på bilen hos din forhandler gjennom hele leasingperioden!

Næringsleasing

Leasing gir bedrifter mulighet til å sikre seg biler uten å belaste egenkapitalen i selskapet. Bilen kan disponeres i hele leieperioden til et fast avtalt beløp hver måned. En leasingavtale gir bedriften din mer handlefrihet, fordi tilgjengelig sikkerhet ikke bindes opp i bilparken. Driftskapital frigjøres, og leasingleien kan kostnadsføres i regnskapet. Næringsdrivende kan også ha rett til fradrag for mva som legges på leiebeløpet. Ved å velge leasing uten restverdi etter endt periode, kan bilen kjøpes ut ved avtaleslutt. Det er kun varebiler/lastebiler som kan leases til 0,- i restverdi.

Biladministrasjon

Med biladministrasjon får din bedrift en enkel og oversiktlig løsning for finansiering og administrasjon av bilparken, tilpasset deres behov. Vi tilbyr en kostnadsfri kredittramme med avtalte fordelsbetingelser ved uttak av biler. Du vil motta alle kostnader for terminleie, forsikring, service- og dekkavtale og andre verkstedbesøk på en samlet faktura fra oss, hver måned. Vi tilbyr også drivstoffkort fra Cirkle K og Shell med gode rabatter. Dette faktureres på samme faktura, etterskuddsvis, hver måned. Vi sender en kostnads- og drivstoffrapport månedlig i Excel for god oversikt over kostnadene på bilparken.

Enkelt bilhold – alt på en faktura!

Forsikring av billån

Med Santander SAFE låneforsikring kan du betjene ditt billån, selv om du blir arbeidsledig, permittert eller sykemeldt som følge av ulykke eller sykdom. I tillegg innfris eventuell restgjeld ved tap av liv. I en vanskelig situasjon kan du tenke på deg selv og familien i stedet for å bruke krefter på økonomiske bekymringer. En låneforsikring gir deg tryggheten i å vite at du kan beholde bilen, selv om du skulle være uheldig å havne i økonomiske vanskeligheter!

Hyundai nyhetsbrev

Registrer din e-postadresse her:

Gyldig e-postadresse må fylles ut