Blant markedets beste bilgaranti - både nybil og brukt

Fem års garanti med ubegrenset kjørelengde

Alle Hyundai personbiler og varebiler selges med en av markedets beste nybilgarantier.
Hyundai tilbyr sine kunder* fem års garanti uten kilometer begrensning for alle nye biler solgt av det offisielle Hyundai nettverket i Europa **.
Garantien består av en fem års kvalitetsgaranti uten kilometerbegrensning og gjelder fra første registreringsdato. Garantien gjelder alle 2014 årsmodeller og nyere Hyundai personbiler importert av Hyundai Motor Norway NUF, og som er registrert etter 1. juli 2014.
De som har kjøpt bil med syv års garanti begrenset opp til 200 000 kilometer (150 000 for H-1 varebil) beholder selvsagt denne.
Garantien gjelder også hvis bilen skifter eier.

Vi har også gleden av å tilby markedets beste garanti på driftsbatteriet på IONIQ Electric og IONIQ hybrid: åtte år eller 200 000 km (avhengig av hva som inntreffer først).

Nybilgarantien dekker feil og mangler som kan tilbakeføres til produksjonsfeil eller feil ved produksjonsmaterialer.

* Kunden betyr en person, bedrift eller en hvilken som helst annen enhet som kjøper (i) et Hyundai kjøretøy fra en autorisert Hyundai forhandler og ikke i den hensikt å videreselge den eller, (ii) et Hyundai kjøretøy som har vært opprinnelig kjøpt av en autorisert Hyundai forhandler av en person, selskap eller en annen enhet uten formål for videresalg.

** med Europa menes EU/EØS og Sveits.

NB! Vær oppmerksom på at Hyundais fem års garanti med ubegrenset kjørelengde har nylig blitt oppdatert. Avhengig av produksjonsdatoen og lagerperioden til bilen, kan bilen omfattes av det gamle garantivilkåret som beskrevet i garantiheftet. Vennligst sjekk med din lokale Hyundai forhandler hvis du er i tvil eller kontakt kundeservice.

Fem års bekymringsfritt bilhold

Hyundais garantiprogram er et uttrykk for Hyundais kvalitetsprodukter, og for kunden er det en sikkerhet for et forutsigbart og enkelt bilhold. Ved normal bruk og oppfølging av serviceprogrammet vil garantien dekke alle produksjonsfeil som måtte oppstå, med unntak av de slite- og servicedeler. Les mer om våre garantivilkår og betingelser her. 

fem års garanti

8-års garanti på driftsbatteriet

Vi har gleden av å tilby markedets beste garanti på driftsbatteriet på IONIQ electric og IONIQ hybrid: åtte år eller 200 000 km (avhengig av hva som inntreffer først).

Fem års garanti på originale merkedeler

Hyundai gir deg fem års garanti på originale deler og tilbehør, når de er montert eller skiftet ut for eiers regning hos en autorisert Hyundai-forhandler. Dette er vi alene om å tilby i bilmarkedet. Denne garantien gjelder uansett når i bilens levetid utskiftningen eller monteringen foretas.

original deler

15 års garanti mot gjennomrusting

Alle Hyundai-biler registrert etter 1.1.2007 har gjennomgått Mercasol- eller Dinitrols steg 1 behandling, som er et tillegg til Hyundais egen korrosjonsbeskyttelse fra fabrikk.

For bileiere som velger å kjøpe Mercasol utvidede behandlings program, gir Mercasol femten års garanti mot gjennomrusting. Dette forutsetter at kunden for egen regning følger Mercasols beskyttelses- og kontrollprogram. Garantien er gitt av Mercasol/Dinitrol og gjelder for alle Hyundai-biler importert av Hyundai Motor Norway as og registrert etter 1.1.2007 (gjelder ikke drosje og varebilen H-1). Dette gjelder også for biler behandlet av Dinitrol.

Ingen kilometer begrensning

Hyundai bilgaranti inneholder også fem års lakkgaranti og dekker feil og mangler som kan tilbakeføres til produksjonsfeil eller feil ved produksjonsmaterialer. på alle lakkflater, og 12 års garanti mot gjennomrusting (perforering), altså gjennomrusting fra innsiden til utsiden - begge uten kilometerbegrensning.

To års veiassistanse

Ved driftsstans eller andre uforutsette hendelser, kan du få hjelp ved å ringe SoS Int på grønt nummer 800 31 337. Les mer om Hyundai assistanse her.

Hyundai vei assistanse

i-Best bruktbilgaranti

Med i-Best bruktbil garanti tilbyr Hyundai 24 måneder bruktbtil garanti eller 150.000km, avhengig av hva som intreffer først, til Hyundai bruktbiler og 12 måneder til øvrige merker. Dekningen gjelder i hele Europa, slik at du kan ferdes ubekymret videre

Les mer om i-Best her.

Hyundai nyhetsbrev

Registrer din e-postadresse her:

Gyldig e-postadresse må fylles ut