Gå til innhold

Tilhengerfeste/lastekrok tilbud til KONA Electric

Nå kan du få tilhengerfeste eller lastekrok til Kona Electric. 
Med mulighet for taklast, takboks og sykkelholder er denne elbilen en komplett familiebil.

  • Endret: 05.03.20

Vår populære elbil får nytt utstyr i form av tilhengerfeste/lastekrok*, et etterspurt produkt som gjør Kona Electric enda mer praktisk i hverdagen.

Tilhengerfeste og taklast gjør bilen mer praktisk

På Kona Electric kan du allerede få med deg blant annet skiutstyr og bager som taklast eller i en takboks. Nå ligger alt til rette for at du kan ta med deg enda mer på kjøreturen.

Er du blant de heldige som kjører en ny Kona Electric, som er produsert fra mars 2020 på vår tsjekkiske fabrikk, kan du montere et tilhengerfeste som er godkjent for 300 kg hengervekt. Alle andre som kjører Kona Electric kan sikre seg en lastekrok med en maksvekt på 100 kg. 

Prøvekjør-KONA-EV.jpg

kontakt-oss-KONA-EV.jpg

Les-mer-om-KONA-EV.jpg


Dette er pakkene du kan velge mellom:

KONA-pakke-1-juni20.png

KONA-pakke-2-juni20.png

KONA-pakke-3-juni20.png

*Tilhengerfestet for Kona Electric er godkjent for en aktuell totalvekt på maksimalt 300 kg. NB! 300 kg hengervekt er kun godkjent for biler produsert fra mars 2020, produsert på fabrikken i Tsjekkia. Tidligere modeller han få ettermontert en lastekrok beregnet for inntil 100 kg vertikal last.

 

Vil du vite mer om takboksene fra Packline? Finn mer informasjon her

kontakt-oss-KONA-EV.jpg

Tilgjengelig på alle utgaver

Lastekrokene er tilgjengelige for alle utgaver av Kona Electric, og kan monteres tilbakevirkende på alle elbiler. Det betyr at det ikke bare er nye kunder som nyter godt av det nye utstyret.

Er du blant de heldige som kjører en nyere Kona Electric, som er produsert fra mars 2020 på vår tsjekkiske fabrikk, vil du nå ha muligheten til å benytte deg av et tilhengerfeste som er godkjent for 300 kg hengervekt.

 

Produkt- og PR-sjef Øyvind L. Knudsen i Hyundai
At vi nå kan tilby IONIQ Bike Carrier til IONIQ Electric og tilhengerfeste/lastekrok på Kona Electric er veldig gode nyheter for våre kunder. Dette er utstyr som har vært etterspurt lenge, og som Hyundai Motor Norway har jobbet i lengre tid med å få på plass. Produkt- og PR-sjef Øyvind L. Knudsen i Hyundai

Tilhengerfestet/lastekrokene kan bestilles og monteres hos autoriserte Hyundai-forhandlere i Norge med umiddelbar virkning.

Se hvordan vår sykkelholder fungerer i hverdagen

Prøvekjør-KONA-EV.jpg

kontakt-oss-KONA-EV.jpg

Les-mer-om-KONA-EV.jpg

Kampanjeperiode er tom 30. september 2020. Kona Electric skiltplater er brukt for å illustrerer modell. Når bilen er i trafikk, husk at veitrafikkloven gjelder; Skal du kjøre med sykkelstativ hvor skiltet på bilen dekkes, må registreringsnummeret være godt synlig på annen måte. Lastekroken med en maksvekt på 100 kg vertikal last. og 300 kg hengervekt. NB! 300 kg hengervekt er kun godkjent for biler produsert fra mars 2020. Ekstrautstyr er momsfritt ved montering i forbindelse med kjøp av ny bil (ihht. Skatteetaten). Derfor er det differensierte priser ved kjøp av helt ny bil og ettermontert ekstrautstyr.

 

 

 

 

Back to top