Gå til innhold

Sikre deg et tilhengerfeste til KONA Electric

Nå kan du få tilhengerfeste til Kona Electric.
Med mulighet for taklast, takboks og sykkelholder er denne elbilen en komplett familiebil.

  • Endret: 05.03.20

Vår populære elbil får nytt utstyr i form av tilhengerfeste, et etterspurt produkt som gjør Kona Electric enda mer praktisk i hverdagen.

En komplett familiebil

På denne elbilen kan du allerede få med deg blant annet skiutstyr og bager som taklast eller i en takboks, og nå kan du altså ta med deg syklene i tillegg. For Kona Electric tilbys en lastekrok med en maksvekt på 100 kg vertikal last og 300 kg hengervekt*.

*300 kg hengervekt er kun godkjent for biler produsert fra mars 2020, produsert på fabrikken i Tsjekkia.

Prøvekjør-KONA-EV.jpg

kontakt-oss-KONA-EV.jpg

Les-mer-om-KONA-EV.jpg


Lastekrok-tilbudet* for Kona Electric

KONA-pakke-1-rettet.png

KONA-pakke-2-rettet-ny.png

KONA-pakke-3-rettet.png

*Lastekroken med en maksvekt på 100 kg vertikal last og 300 kg hengervekt. NB! 300 kg hengervekt er kun godkjent for biler produsert fra mars 2020, produsert på fabrikken i Tsjekkia.

 

Vil du vite mer om takboksene fra Packline? Finn mer informasjon her

kontakt-oss-KONA-EV.jpg

Tilgjengelig på alle utgaver

Lastekrokene er tilgjengelige for alle utgaver av Kona Electric, og kan monteres tilbakevirkende på alle elbiler. Det betyr at det ikke bare er nye kunder som nyter godt av det nye utstyret. En gledelig nyhet for de som får bilen sin levert fra vår Tsjekkiske fabrikk (produsert fra mars 2020) er at dette festet er i tillegg godkjent for 300 kg hengervekt.

 

Produkt- og PR-sjef Øyvind L. Knudsen i Hyundai
At vi nå kan tilby lastekroker på våre populære elbiler er veldig gode nyheter for våre kunder. Dette er utstyr som har vært etterspurt lenge, og som Hyundai Motor Norway har jobbet i lengre tid med å få på plass. Produkt- og PR-sjef Øyvind L. Knudsen i Hyundai

Lastekrokene kan bestilles og monteres hos autoriserte Hyundai-forhandlere i Norge med umiddelbar virkning.

Se hvordan lastekroken fungerer i hverdagen

Prøvekjør-KONA-EV.jpg

kontakt-oss-KONA-EV.jpg

Les-mer-om-KONA-EV.jpg

Kampanjeperiode er tom 30. september 2020. Kona Electric skiltplater er brukt for å illustrerer modell. Når bilen er i trafikk, husk at veitrafikkloven gjelder; Skal du kjøre med sykkelstativ hvor skiltet på bilen dekkes, må registreringsnummeret være godt synlig på annen måte. Lastekroken med en maksvekt på 100 kg vertikal last. og 300 kg hengervekt. NB! 300 kg hengervekt er kun godkjent for biler produsert fra mars 2020, produsert på fabrikken i Tsjekkia. Ekstrautstyr er momsfritt ved montering i forbindelse med kjøp av ny bil (ihht. Skatteetaten). Derfor er det differensierte priser ved kjøp av helt ny bil og ettermontert ekstrautstyr.

 

 

 

 

Back to top