Gå til innhold

Få en lastekrok til IONIQ Electric

Gjør elbilen din enda mer praktisk. Med lastekroken for IONIQ Electric blir det enklere for deg å ta med sykkelen på tur.

  • Endret: 05.03.20

IONIQ Electric er allerede en romslig familiebil med godt med bagasjeplass. Nå lanserer vi et etterspurt produkt som gir deg muligheten til å ta med deg vertikal last når du skal ut å kjøre.

Lastekroken fungerer som et kulefeste på bil. Med denne kan du ta med deg vertikal last med en maksvekt på 65 kg totalt, for eksempel et sykkelstativ.

Prøvekjør-IONIQ.png

Kontakt-oss-IONIQ.png

Les-mer-om-IONIQ.png


Lastekrok-tilbudet for IONIQ Electric:

IONIQ-pakke-1-ny.png

IONIQ-pakke-bilde.png

IONIQ-pakke-2-v3.png

* Lastekroken er beregnet for inntil 65 kg vertikal last. Lastekrok er ikke godkjent for å trekke tilhenger.

 

Vil du vite mer om takboksene fra Packline? Finn mer informasjon her

Kontakt-oss-IONIQ.png

Tilgjengelig på alle utgaver

Lastekrokene er tilgjengelige for alle utgaver av IONIQ Electric, og kan monteres tilbakevirkende på alle elbiler. Det betyr at det ikke bare er nye kunder som nyter godt av det nye utstyret.

 

Produkt- og PR-sjef Øyvind L. Knudsen i Hyundai
At vi nå kan tilby lastekroker på våre populære elbiler er veldig gode nyheter for våre kunder. Dette er utstyr som har vært etterspurt lenge, og som Hyundai Motor Norway har jobbet i lengre tid med å få på plass. Produkt- og PR-sjef Øyvind L. Knudsen i Hyundai

Lastekrokene kan bestilles og monteres hos autoriserte Hyundai-forhandlere i Norge med umiddelbar virkning.

 

Se hvordan lastekroken fungerer i hverdagen

Prøvekjør-IONIQ.png

Kontakt-oss-IONIQ.png

Les-mer-om-IONIQ.png

Kampanjeperiode er tom 31. mai 2020. IONIQ Electric skiltplater er brukt for å illustrerer modell. Når bilen er i trafikk, husk at veitrafikkloven gjelder; Skal du kjøre med sykkelstativ hvor skiltet på bilen dekkes, må registreringsnummeret være godt synlig på annen måte. Ekstrautstyr er momsfritt ved montering i forbindelse med kjøp av ny bil (ihht. Skatteetaten). Derfor er det differensierte priser ved kjøp av helt ny bil og ettermontert ekstrautstyr.

 

 

 

 

Back to top