Gå til innhold

Konkurranseregler

PRØV LYKKEN

  • Publisert: 08.03.18

1. Betingelser for å delta i konkurransen

1.1. Deltakeren må ha fylt 18 år og være bosatt i Norge.

1.2. Ansatte og nære familiemedlemmer i Hyundai Motor Norway, Hyundai-forhandlere, Schjærven Reklamebyrå, Re:Media, Becker Media og andre samarbeidspartnere kan ikke delta i konkurransen.

2. Konkurransepremisser

2.1. Deltagere som prøvekjører én eller flere av Hyundais modeller, er kvalifisert til å vinne tur til fotball-VM i Russland 21.-24. juni 2018. Det er totalt 600 premier, hvorav en hovedpremie, to andrepremier, tre tredjepremier, fire fjerdepremier og 590 femtepremier. Les mer på nettsiden hyundai.no/fotballvm18. Du øker ikke vinnersjansene ved å prøvekjøre flere ganger.

2.2. Du er med i trekningen når du prøvekjører en valgfri Hyundai hos en av våre forhandlere og deretter registrer deg med tildelt loddnummer på nettsiden vm.hyundai.no i perioden 15. mars – 30. april 2018.

 

3. Premie

3.1. Mer informasjon finnes på nettsiden hyundai.no/premier.

3.2. Hyundai Motor Norway er ikke ansvarlig for følgekostnader i forbindelse med premien. Eventuell premieskatt eller avgifter skal betales av vinneren selv. Verdien på premien er ca. 40 000,-.

3.3. Vinneren kan ikke bytte premien mot økonomisk kompensasjon eller overføre premiekravet til andre personer eller organisasjoner, dersom ikke annet avtales med Hyundai Motor Norway.

3.4. Premien består av flybilletter tur/retur fra ruteflyplass nærmest ditt hjemsted i Norge til Moskva, hotellopphold, organiserte aktiviteter og kampbilletter. Hyundai er ikke ansvarlig for eventuelle følgekostnader knyttet til premien eller bruken av den - for eksempel transport til avreisested, kost, losji, tilleggsaktiviteter- og utstyr, og annet som ikke er beskrevet som en del av premien.

3.5. Vinnerne må være tilgjengelig for å heve premien (reisen) i perioden 21. – 24. juni 2018.

3.6. Vinneren på selv søke og sørge for gyldig visum til Russland i perioden for reisen (21.-24. juni 2018).

 

4. Trekning av vinner

4.1. Konkurransen avsluttes 30. april 2018, og vinneren kunngjøres 2. mai 2018 på vår hjemmeside hyundai.no og Hyundai Motor Norway sin Facebook-side. Vinneren blir også kontaktet direkte.

4.2. Juryen vil trekke vinnere blant de som har prøvekjørt en eller flere Hyundais modeller hos en autorisert Hyundai- forhandler. Juryens avgjørelse er endelig.

4.3. Den som trekkes ut som vinner, plikter å stille til vinnerintervju, samt å la seg avbilde og bli brukt med fullt navn til presseformål av Hyundai Motor Norway.

 

5. Juks

Arrangøren har rett til, uten forvarsel, å diskvalifisere og utestenge deltagere som mistenkes for juks eller annen form for forsøk på å manipulere konkurransen.

 

6. Personopplysninger

Deltakere aksepterer at opplysningene som blir registrert kan brukes av Hyundai Motor Norway og deres forhandlere til å sende gode tilbud og informasjon på e-post innenfor enhver tid gjeldende regelverk i personopplysningsloven. Opplysningene vil ikke bli brukt til annet formål eller utlevert til andre selskap. Les mer om våre personvernregler på nettsiden hyundai.no/personvern.

 

7. Ansvarsfraskrivelse

Arrangøren er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller tekniske problemer under gjennomføringen av konkurransen. Ved force majeure, skade, ulykke forårsaket av deltagere eller sykdom, er ikke Hyundai Motor Norway ansvarlige. Deltagere plikter å tegne reiseforsikring før avreise. Ved frafall må legeattest fremvises. Deltakeren godtar å ikke fremme erstatningskrav mot arrangøren, med mindre arrangøren har opptrådt grovt uaktsomt.

 

8. Jury

Juryen består av: Robin Nenseth (Hyundai Motor Norway), Anne Marie Næss (Hyundai Motor Norway), Ole Kristian Bakkene (Schjærven reklamebyrå)

 

Avbildet farge Champion Blue er kun tilgjengelig på i20 GO! i Norge. Avbildede utstyrsnivåer kan avvike fra norske spesifikasjoner.

Back to top