Gå til innhold

Hyundai Finance

Bilkjøp er en av de større investeringene vi gjør, og mange ønsker å finansiere kjøpet. Hyundai Finance hjelper deg med finansiering i samarbeid med Santander Consumer Bank. Gjennom våre Hyundai-forhandlere tilbyr vi en rekke finansieringsprodukter for bedrifter og privatpersoner og skreddersyr løsninger etter hva som passer din økonomi.

  • Publisert: 20.01.20

Billån

Vi tilbyr lån til nye og brukte biler. Du kan søke om finansering med eller uten egenkapital, det er helt opp til deg. Vi hjelper deg med søknaden og sikrer en trygg prosess. Vi tilbyr flere gode alternativer tilpasset ditt behov – sammen finner vi den beste løsningen for deg.

  • Fleksibel nedbetalingstid inntil 10 år
  • Lån til både nye og brukte biler


Priseksempel billån fra Santander: 6,20 % nom./ 7,55 % eff. 35 % egenkapital, lånebeløp: kr. 290 000,- o/5 år,kostnad: kr. 56 385,- totalt: kr. 346 385,-

Leasing

Leasing er perfekt om du verdsetter forutsigbare månedskostnader i en avtalt periode, et enkelt bilhold og det å alltid ha en ny og sikker bil. For mange kan leasing være et mer oversiktlig alternativ enn å eie bilen selv, fordi kostnadene samles og restverdien på bilen etter leasingperioden er satt på forhånd. Leasing er et leieforhold, og påvirkes ikke din låneevne, slik et billån gjør. Tegner du en leasingavtale beholder du bilen i mist fire år.

Full oversikt med Leasing+

Leasing+ er en ekstra tjeneste til deg som leaser bil gjennom Hyundai Finance og vår samarbeidspartner Santander. Denne tjenesten gjør bilholdet enda mer oversiktlig. Med Leasing+ fordeles servicekostnadene og utgifter til dekkhotell jevnt på gjennom året, og unngår dermed store utgifter enkelte måneder i året.

Fordeler ved privatleasing

  • Forutsigbarhet i månedlige bilkostnader
  • Slipper risikoen med verditap på bilen
  • Påvirker ikke din låneevne
  • Alltid ny og sikker bil
  • Valgmulighet: Leasing+


Priseksempel privatleasing (fra Santander): Startleie/etabl.gebyr: kr 45 679,-, månedsleie kr 8 627,- og totalpris kr 354 923,- 3 års bindingstid, kjørelengde 45 000 km.

HYUNDAI-FINANCE-ILL-BILDE.jpg

Finn din nærmeste forhandler

Ønsker du et pristilbud?

Vil du bli kontaktet?

Back to top