Gå til innhold

Garanti

Alle Hyundai personbiler og varebiler selges med en av markedets beste nybilgarantier.

  • Endret: 24.08.20

Hyundai tilbyr sine kunder* fem års garanti uten kilometerbegrensning fra første registreringsdato. Vi har også gleden av å tilby en av markedets beste garantier på fremdriftsbatteriet på våre batterielektriske biler: åtte år eller 200 000 km (avhengig av hva som inntreffer først). For KONA electric 2020 årsmodell er batterigarantien endret til 8år/160 000 km (avhengig av hva som inntreffer først). Garantien gjelder alle nye Hyundai personbiler og varebiler solgt av det offisielle Hyundai nettverket i Europa**.

Ved normal bruk og oppfølging av serviceprogrammet vil garantien dekke feil eller mangler som kan tilbakeføres til produksjonsfeil eller feil i produksjonsmaterialer, med unntak av service- og slitedeler.

Hyundais garantiprogram er et uttrykk for Hyundais kvalitetsprodukter. Garantien gjelder også hvis bilen skifter eier.

* Kunden betyr en person, bedrift eller en hvilken som helst annen enhet som kjøper (i) et Hyundai kjøretøy fra en autorisert Hyundai forhandler og ikke i den hensikt å videreselge den eller, (ii) et Hyundai kjøretøy som har vært opprinnelig kjøpt av en autorisert Hyundai forhandler av en person, selskap eller en annen enhet uten formål for videresalg.

** med Europa menes EU/EØS og Sveits.

Fem år
– ubegrenset kjørelengde

5-år-garanti-alene.png

ÅTTE ÅRS GARANTI
PÅ FREMDRIFTSBATTERIET

8-år-garanti-alene.png

 

12 års garanti mot gjennomrust

Hyundai gir deg 12 års garanti* mot gjennomrust. Garantien er uten kilometerbegrensning og regnes fra første registreringsdato. Garantien dekker uforutsette korrosjonsskader som starter fra baksiden/innsiden av bilens karosseriplate, herunder skjulte steder, og som ruster gjennom til forsiden. Garantien fordrer at det blir gjennomført lakk- og karroserikontroll og at eventuelle mangler utbedres fortløpende. 

*For modell H1-varebil gjelder garantien i 10 år uten kilometerbegrensing

Fem års garanti på originale merkedeler

Hyundai gir deg fem års garanti på originale merkedeler og tilbehør, når de er montert eller skiftet ut for eiers regning hos en autorisert Hyundai-forhandler eller serviceverksted. Dette er vi alene om å tilby i bilmarkedet. Garantien gjelder uansett når i bilens levetid utskiftningen eller monteringen foretas.

Back to top