Gå til innhold

Garanti, service og vedlikehold for elbil

  • Publisert: 28.03.19

Garanti

Når du kjøper en ny elbil fra Hyundai, skal du være trygg på at du har valgt årevis med uproblematisk bilhold. Derfor tilbyr vi en av markedets beste nybilgarantier på fem år med ubegrenset kilometer. Det betyr at du kan kjøre så langt du vil de første fem årene, uten at det påvirker garantien din. Våre elbiler har i tillegg batterigaranti på hele 8 år eller 200.000 kilometer, avhengig av hva som inntreffer først.

Alt du trenger å gjøre, er å følge serviceprogrammet. Vi anbefaler at du tar service hos et av våre merkeverksteder, slik at du kan være trygg på at din bil har oppdatert programvare, samt arbeid og deler med fem års kvalitetsgaranti til garantert riktig pris.

Les mer om våre garantier her

 

Service og vedlikehold

Et Hyundai merkeverksted har spesialopplærte mekanikere, som jevnlig mottar opplæring og deltar på sertifiseringskurs fra Hyundai. I tillegg til servicen, vil verkstedet utføre sikkerhetskampanjer, oppgradere kart, sørge for at du er oppdatert på når vedlikehold skal gjennomføres og gi deg påminnelse når bilen din trenger periodisk kjøretøykontroll. Våre merkeverksteder tilbyr også digitalt servicehefte, slik at din servicehistorikk alltid er oppdatert og tilgjengelig.


Les mer om service og vedlikehold her

 

Problemfritt-bilhold-3000-med-stempel.jpg

Back to top