Gå til innhold

Bilhold

Å eie en Hyundai skal være enkelt og bekymringsløst. Derfor tilbyr vi en av markedets beste garantiordninger, smarte forsikringer og gode finansieringsløsninger, for å nevne noe.

Lading av elbil

Når du skal lade hjemme anbefaler vi å få satt opp en ladeboks med Type 2-kontakt. Lading fra ordinær stikkontakt anbefales ikke, da det går tregere og fortsatt krever egen strømkurs. Hurtiglading er det naturlige valget ved lengre kjøreturer.

Hyundai Assistanse - veihjelp

Det er betryggende å vite at dersom noe uforutsett skulle inntreffe eller du har behov for veihjelp, kan du ringe Hyundai assistanse på telefon 800 31 337.

Garanti

Alle Hyundai personbiler og varebiler selges med en av markedets beste nybilgarantier.

Service-vedlikehold

Ordinært vedlikehold eller service er viktig for å bevare og forlenge din Hyundais levetid, samt holde bilen driftssikker. En godt vedlikeholdt bil holder også andrehåndsverdien oppe, slik at du får mest mulig tilbake den dagen du skal skifte bil.

Oppdatering av programvare

Når du vedlikeholder din bil hos et autorisert Hyundai-verksted vil de sjekke og eventuelt installere nyeste versjoner av programvaren.

Bluelink appstyring

Bluelink-appen lar deg styre bilen fra der du er. Liker du tanken på å sette deg i en varm bil på kalde vinterdager, eller glemte du kanskje å låse bilen? Dette og mye mer fikser du i appen.

Hyundai Finance

Bilkjøp er en av de større investeringene vi gjør, og mange ønsker å finansiere kjøpet. Hyundai Finance hjelper deg med finansiering i samarbeid med Santander Consumer Bank. Gjennom våre Hyundai-forhandlere tilbyr vi en rekke finansieringsprodukter for bedrifter og privatpersoner og skreddersyr løsninger etter hva som passer din økonomi.

SmartSense førerassistentsystemer

Moderne sikkerhetssystemer møter maksimal komfort i Hyundai SmartSense. Et nettverk med kameraer, ultralydsensorer og radarer fungerer som bilens øyne mens du kjører og parkerer. Slik at du klan slappe av når du er på farten.

myHYUNDAI – Derfor bør du bli medlem

Få all informasjon du trenger lagret på ett sted. Som Hyundai-eier har du muligheten til å ta del i vår kundeportal – myHYUNDAI. Ved å opprette bruker her får du all informasjon om bilen din og ditt bilhold lagret digitalt.

Back to top