Gå til innhold

Vinterveiens helt

Nye Tucson – takler alle utfordringer

  • Publisert: 03.12.18

Uansett om du kjører på glatte vinterveier eller hytteveier med dyp snø – nye Tucson med både to -og firehjulsdrift sørger for at du har solid veigrep og kommer frem dit du skal. Den er utstyrt med Hyundais avanserte sikkerhets- og førerassistentsystemer, og den er full av smarte tilkoblingsmuligheter og praktiske løsninger, blant annet automatisk åpning av bakluken og navigasjonssystem. Nye Tucson gjør vinteren litt enklere.

 

Kjøp nye Hyundai tucson nå og vi tilbyr gratis vinterhjul og metallic-lakk inkludert i prisen.

  

  

Kundefordel Tucson 2WD:

 

25 000,-

  

  

Kundefordel Tucson 4WD:

 

20 000,-

Hyundai SmartSence

Automatisk nødbremsassistent

Ved hjelp av et frontkamera med flere funksjoner overvåker den automatiske nødbremsassistenten veien foran bilen og bremser automatisk hvis den oppdager at kjøretøyet foran bråbremser. Først varsles du visuelt og med et lydsignal, så øker den bremsetrykket etter kollisjonsfaren, og til slutt bremses bilen med maksimal kraft for å unngå en kollisjon. Systemet aktiveres når det registrerer et kjøretøy foran bilen i hastigheter på 10 km/t og høyere.

Blindsonevarsler

Sensorer overvåker områdene bak og på siden av bilen og varsler deg dersom det kommer kjøretøyer inn i blindsonen. Du varsles med et symbol i sidespeilet på siden det gjelder, og et annet i kombiinstrumentet. Hvis du setter på blinklyset mens det er et kjøretøy i blindsonen, varsles det med et lydsignal.

Filskifteassistent

Bilen er utstyrt med kameraer som overvåker veimerkingen. Systemet varsler deg visuelt og med lydsignaler hvis bilen er i ferd med å forlate kjørefeltet uten at du har slått på blinklyset. Systemet kan også aktivere lett motstyring ved behov.

Statiske kurvelys

Når du svinger i mørket, lyser de statiske kurvelysene i den retningen du svinger. Det gir bedre sikt og dermed høyere sikkerhet.

Adaptiv cruise control

Ved hjelp av radarsensorer og automatisk bremsing/akselerasjon holder adaptiv cruise control en konstant hastighet og avstand til kjøretøyet foran. Hvis trafikken stanser, bremser systemet bilen til den står i ro og akselererer til innstilt hastighet når veien er klar igjen.

Finn din nærmeste forhandler

Ønsker du å prøvekjøre?

*Tilbudet gjelder Hyundai Tucson. Fem års fabrikkgaranti med ubegrenset kjørelengde (Vilkår og betingelser). Veiledende priser levert Drammen inkl. leveringsomkostninger og mva. Årsavgift kommer i tillegg. Forbruk blandet kjøring: Hyundai Tucson: fra 0,48 l pr mil. CO2-utslipp: fra 125 g/km. NOx=27,4 mg/km. Kampanjeperiode: tom 31. desember 2019.

Back to top