Hyundai i30 tildeles prestisjetung designpris

Hyundai høster nok en gang internasjonal anerkjennelse, og denne gangen er det den nye generasjon i30 som får skryt. Den nye folkebilen overbeviste juryen og vant iF Design Awards 2017.

I mer enn 60 år har iF Design Awards vært et symbol på godt design over hele verden. Vinneren velges på grunnlag av faste kriterier som utseende, produktform, innovasjonsgrad, funksjonalitet og miljøvennlighet.

Hyundai i30 får ros for sitt selvsikre og tidløse utseende, i tillegg til å være Hyundais DNA-bil i Europa. Den nye generasjon i30 representerer kjernen i merkevaren til Hyundai i det europeiske markedet. Bilen bærer preg av Hyundais nye designspråk med presise og fine linjer, raffinert med rike flater og en skulpturert kropp.   

En pris som bringer stolthet   

– Vi er veldig stolte over å vinne internasjonale og prestisjetunge iF Design Awards. Dette er en pris som anerkjenner lidenskapen og entusiasmen til våre designere, og en pris som bringer stolthet og glede til Hyundai eiere. Vi er ekstra stolte over at dette er den fjerde prisen på rad vi vinner, sier Peter Schreyer, President og Chief Design Officer i Hyundai Motor Group.

Dynamisk og sporty

Nye Hyundai i30 er designet med dynamiske proporsjoner og et sporty utseende. Bilen har en solid holdning på veien og er utstyrt med den nye signaturgrillen til Hyundai, kaskadegrillen. Den nye kaskadegrillen og frontlyktene med tre prosjektorer i hver lykt, er viktige smykker for bilen.

En elegant og romslig bil

Innvendig er nye i30 preget av et rent og intuitivt interiør med en horisontal layout som formidler et elegant inntrykk. Bilen er funksjonell og har god innvendig plass.

Det er en moderne åtte-tommers berøringsskjermen plassert på dashbordet, og med Apple CarPlay og Android Auto er det lett å bruke telefonen via bilens skjermer.

Designet, utviklet og produsert i Europa

Hyundai i30 er en bil som er utviklet for å svare på kundenes ønsker. Den er designet, utviklet og produsert i Europa og har vært i salg siden starten av 2017.  


Hyundai nyhetsbrev

Registrer din e-postadresse her:

Gyldig e-postadresse må fylles ut