Auto Zeitung har kåret Hyundai i20 til Årets Bil

Hyundais nye generasjon i20 har fått strålende anmeldelser fra sjåfører verden over. Nå har bilen utkonkurrert rivalene i B-segmentet og blitt kåret til Årets Bil av det tyske bilmagasinet Auto Zeitung.

I mars ble Citroen C3, Opel Corsa, Renault Clio, Volkswagen Polo og Hyundai i20 satt opp mot hverandre. De etablerte konkurrentene måtte gjennom en rekke tester med en skarpskodd jury, og til slutt var det Hyundai i20 som stakk av med seieren og kunne smykke seg med tittelen ”Årets Bil” i B-klasse segmentet.@

Juryen trakk frem at nye generasjon i20 er både komfortabel og lettkjørt, i tillegg til at den har løsninger man aldri har sett i en slik bil før.
Romslig interiør og praktiske lagringsløsninger 


Auto Zeitung gir Hyundai i20 mye skryt for sitt romslige interiør og bilmagasinet ble spesielt imponert over de smarte og praktiske lagringsløsningene bilen innehar. Aldri før har de sett slike løsninger i B-segmentet. – i20 er et fantastisk eksempel på hvordan man kan utnytte bruken av plassen. Både store og små har god plass i alle retninger. Her er det ingen spor av begrensninger, noe som ofte er normalt når det kommer til mindre biler, sier Paul Englert, testredaktør i Auto Zeitung. Han er imponert over hvordan Hyundai har gått sin egen vei og tilbyr et utmerket og allsidig produkt. Får ros for kjørekomfort og kjøredynamikk 


Det tyske bilmagasinet plasserte Hyundai i en klasse for seg selv når det kom til kjørekomfort og mente at bilen var hestehoder foran konkurrentene. i20s meget gode sitteposisjon og komfortable polstring, begge en del av det førerkorrigerte interiøret, var ting som skilte seg spesielt godt ut.

 I tillegg til at Hyundai i20 var den bilen med best kjøredynamikk, hvor bilen fikk mye skryt for sin kraftige tre-sylindrene turbomotor, ble også i20s bremsesystem dratt frem som fremragende. Kjører man i en hastighet på 100 kilometer i timen vil bilen stoppe innen 35,6 meter når du bremser, en stoppavstand som er sammenlignbar med en sportsbil.

Vunnet flere prestisjetunge designpriser


Også på designsiden har nye generasjon i20 markert seg. I tillegg til å ha vunnet den prestisjetunge ”Golden Steering Wheel” prisen i kategorien ”Liten Bil” i 2015, har bilen også vunnet ”Red Dot Design Awards” og ”iF Design Awards” i 2015.  

Les mer om nye generasjon Hyundai i20

Hyundai nyhetsbrev

Registrer din e-postadresse her:

Gyldig e-postadresse må fylles ut