Stor – større – Hyundai Tucson

Kjøper du Hyundai Tucson nå får du med metallic lakk, vinterhjul på lettmetallfelger og stylingpakke inkludert i prisen. Tilbudet gleder t.o.m. 31/12-17.

Hyundai Tucson er en SUV som er utviklet og designet for å imponere på alle måter. SUVen har et kraftfullt design, imponerende teknologi og kjøreegenskaper i toppklasse.

 

Les mer hvorfor Hyundai Tucson er den perfekte familiebilen her.

 

Stylingspakken inneholder:

  • Sporty stigtrinn – Stigtrinnet gir lett tilgang til taket, og gjør det enklere å sette seg inn i kupeen.
  • Innlastingsbeskyttelse for støtfanger bak – Beskyttelsen er laget i høyglanspolert rustfritt stål som både beskytter og ser stilig ut.
  • Innstegslister – Gir et premium inntrykk hver gang døren åpnes. Laget av høyglanspolert rustfritt stål, og preget med Tucson logo.
  • Stylingslist på bakluken – Legger en ekstra og eksklusiv linje på bakluken på din bil. Laget av høyglanspolert rustfritt stål.
  • Stylingslister på sidene – Gir en sport og elegant linje nederst på dørene. Laget i høyglanspolert rustfritt stål.

 

Kundefordel: kr 47 900,-

Hyundai Tucson. Looks great. Is great.

 

Nødbrems

Et radar- og kamerabasert frontkollisjons­system (FCWS) varsler føreren om potensielle farer og bremser automatisk i forhold til andre kjøretøy og fotgjengere.

 

Bakluke

Bakluken åpner seg automatisk, og du får enkel tilgang til lasterommet. Funksjonen gjør at bakluken åpner seg når man står bak bilen med nøkkelen i lommen også kalt "bæreposefunksjon" fordi luken åpner seg uten å at du må gjøre noe aktivt.

 

Filskifteassistent og blindsonevarsel

Sensorer montert på baksiden av bilen varsler deg i sidespeilet om en bil kjører inn i blindsonen din og gir et lydsignal hvis du blinker for å skifte fil.

Om du skifter fil uten at det blir gitt blinklys-signal på forhånd, vil LKAS oppfatte dette som en fare og respondere enten ved et lydsignal eller ved å aktivt gå inn og korrigere kjøreretningen slik at bilen holder seg i filen.

 

Les mer om Tucson   Bestill prøvekjøring

Hyundai nyhetsbrev

Registrer din e-postadresse her:

Gyldig e-postadresse må fylles ut