Varme i rattet gjør vinterkjøring mer behagelig

Har du først opplevd å sette deg inn i en bil med varme i rattet etter å ha skrapt bilrutene for is, finnes ingen vei tilbake.

Tenk deg en kald morgen med litt dårlig tid. Før jobben skal du kanskje levere minstemann i barnehagen eller på skolen. Ute er det surt og kaldt. Da er det deilig å ha en familiebil med både oppvarmet ratt, anti-dugg funksjon og tre-trinns setevarme for sjåfør og passasjer. Det blir også mer komfortabelt for barna i baksetet.  I nye Tucson kan du få to-trinns setevarme i baksetet som tilleggsutstyr.

Rattvarme som standard

Det er flere bilmerker som leverer biler med varme i rattet, men ikke som standardutstyr. Alle Hyundais modeller leveres med oppvarmet ratt, og på de fleste modellene er oppvarmet ratt og tre-trinns setevarme standard – selv på rimeligste utstyrsversjon. I Tucson er rattvarme og tre-trinns setevarme selvfølgelig standard.

Gode kjøregenskaper

Med vårt klima og vår veistandard kan norske vinterveier være en stor utfordring. Det er også mye av grunnen til at stadig flere velger en høyreist SUV eller Crossover med høy bakkeklaring og firehjulstrekk når de skal ha en ny familiebil. Er du på jakt etter en komfortabel og sikker bil med suveren fremkommelighet og gode kjøreegenskaper, trenger du ikke å lete lenger. Hyundai har flere modeller med økt bakkeklaring som både gir bedre oversikt ved at du sitter høyere, og samtidig bedre fremkommelighet i snø.

Fokus på sikkerhet

I en familiebil skal hele familien sitte trygt og godt. Derfor er Hyundais modeller bygget i høykvalitetsstål og designet for å levere sikkerhet i toppklasse. Nye Tucson har fått fem av fem mulige stjerne i Euro NCAPs sikkerhetstest, og har fått høyeste rating for sitt beskyttelsessystem ved frontkollisjoner i en av verdens tøffeste sikkerhetstester som gjennomføres av IIHS i USA.

Hyundai Tucson er utstyrt med seks kollisjonsputer for optimal beskyttelse av samtlige passasjerer. I tillegg er bilen full av avansert teknologi, som for eksempel automatisk nødbrems som oppdager fotgjengere og andre hindringer og bremser ned i tide, blindsonevarsler som gir deg beskjed når en bil kommer inn i blindsonen din, og en aktiv filskiftassistent som tvinger deg til å bruke blinklyset før du kan skifte fil. I tillegg er Tucson utstyrt med bakkestartsassistent og bremsekontroll som gjør det enklere og tryggere i både oppover- og nedoverbakker.

Du får også en rekke andre praktiske finesser som for eksempel justerbar bakseterygg og smart baklukebetjening. Justering av seteryggen i baksetet er både komfortabelt for passasjerene og praktisk når du trenger litt mer plass i bagasjerommet, uten å miste seteplassene bak. Baklukebetjeningen gjør at bakluken åpner seg selv hvis du står bak bilen med bilnøkkelen i lommen. Praktisk for småbarnsfamilier som ofte har mye å bære på.

Flere motoralternativer

Velg mellom 1,6 liter bensinmotor med 132 hk, eller turboversjonen med 176 hk. Vil du heller ha dieselmotor, kan du velge mellom en 1,7 liter med enten 115 hk eller 141 hk og en 2,0 liter med 136 hk.

Siden tusenårsskiftet har Hyundai solgt over 1,2 millioner biler i SUV-segmentet i Europa. Grunnen er enkel. Nordmenn vil ha store og sikre familiebiler med suverene kjøreegenskaper som kommer seg frem over alt på norske vinterveier.

Hyundai nyhetsbrev

Registrer din e-postadresse her:

Gyldig e-postadresse må fylles ut