Folkets Følgebil med Hyundai og Sigurd Sollien

Hyundai er stolt sponsor for sykkelrittet Arctic Race of Norway, hvor de stiller med 140 følgebiler. Men det er ikke bare proffsyklistene som trenger følgebiler. Det trenger også den vanlige syklisten i gata.

Folkets Følgebil, nye Hyundai i30 stasjonsvogn, kjørte rundt sammen med Sigurd Sollien for å spre motivasjon og nødproviant. Paraplyer, pølser og pokaler var bare noe av det som befant seg i baksetet på Folkets Følgebil.

Fikk pølse – ville gjerne ha hele bilen

Det som må være Oslos minst travle syklist, fikk seg en ganske så annerledes morgen sammen med Folkets Følgebil. Sollien stoppet syklisten for å spørre om han ville ha litt vann, deretter ballet det på seg med pølser, sennep, sprøstekt løk, caps, sykkeltrøye og sekk.

 

– Dette hadde du ikke regnet med da du sto opp i morges? spurte Sollien.

– Nei, dette er det sjelden jeg regner med, svarte den blide syklisten.

Når Sollien spurte om syklisten syntes det ble litt mye, svarte han at han gjerne tok hele bilen. Med syklene på taket. Folket Følgebil kunne Sollien dessverre ikke gi bort, men syklisten dro på ingen måte tomhendt hjem av den grunn.

Kristine vant dagens pokal

Ved rundkjøringen i Munkedamsveien, rett ved Filipstad brygge og avkjøringen inn til Oslo fra E18, stoppet Sigurd Sollien syklisten Kristine. Hun vant dagens pokal.

– For hva da? Spurte hun.

– Fordi du sykler så flott, svarte Sollien.

Det var nemlig ikke farten det kommer an på når Folkets følgebil premierte syklistene. Med 10 i stil kunne Kristine sykle videre med gullpokalen godt plassert i vesken.

Folkets Følgebil sviker aldri

Det var mange syklister som fikk følge av Folkets Følgebil denne dagen. I tillegg til å dele ut drikkeflasker, sykkeltrøyer, capser, paraplyer og pølser, fikk syklistene også tilbud om Twist, energibarer og påfyll av luft i dekkene. Sykkelentusiast Sigurd Sollien holdt heller ikke noe igjen når han løp etter syklistene for å motivere.

- Nå må vi kjøre på! Nå må vi kjøre på! Kom igjen. Kom igjen. Det er bra! 

Hyundai nyhetsbrev

Registrer din e-postadresse her:

Gyldig e-postadresse må fylles ut