En sprek familiebil med god plass

Har du famile, har du mest trolig allerede oppdaget nytten av å kjøre en stor familiebil. Enten du skal på hytta, kjøre gutta på fotballturnering eller hente den nye barnevogna er en familiebil med god plass alfa og omega.

Familiebiler trenger slettes ikke å være kjedelige. Den tiden er heldigvis over. Og med vårt klima og vår veistandard er en høyreist SUV eller Crossover med høy bakkeklaring og firhjulstrekk absolutt å anbefale. Det er nok derfor denne typen biler har slått så godt an i Norge sammenlignet med andre land.

 

God plass til bagasje

Er du ute etter en komfortabel og sikker bil med suveren fremkommelighet og gode kjøreegenskaper, samtidig som du er avhengig av god plass til bagasje, er nye Hyundai Tucson et ypperlig alternativ. Bagasjerommet er blant de største i klassen og større enn hos konkurrenter som Nissan Quashqai, VW Tiguan og Mazda CX-5.

 

 

Men det er ikke bare størrelsen på imponerende 513 liter som gjør bagasjerommet i nye Tucson praktisk. Det er også fullt av praktiske detaljer som sikrer alt fra handleposer til større gjenstander optimalt under kjøring. Seteryggene bak er justerbare. Retter du seteryggene helt opp blir bagasjerommet større, samtidig som du fortsatt kan ha med passasjerer. Du kan variere sete- og lastekapasiteten 60/40 – både ved å regulere seteryggene og ved å legge ned begge seteryggene slik at bagasjeromsgulvet bllir helt flatt.

 

Stor familiebil

Nye Hyundai Tucson er nesten 4,5 meter lang og 1,85 meter bred – den bredeste i sin klasse. Noe som er med på å forsterke følelsen av at bilen tilhører klassen over. Det gjør også kjøregenskapene og romfølelsen i kupeen.

 

Sikker familiebil med avansert teknologi

Med 6 kollisjonsputer er hele familien optimalt beskyttet. Tucson er utstyrt med en rekke aktive og passive sikkerhetskonstruksjoner som gjør deg og passasjerene tryggere selv i ekstreme situasjoner. Den automatiske nødbremsen (AEB) bremser automatisk ned når det er behov for det. Blindsonevarsleren (BSD) varsler deg i sidespeilet når en bil kjører inn i blindsonen din. I tillegg hindrer den aktive filskifteassistenten (LKAS) deg å skifte fil hvis du ikke har brukt blinklyset på forhånd. Nye Tucson har også bakkestartassistent (HAC) og bremsekontroll (DBC) som hjelper deg trygt både opp og ned bratte bakker.

Hyundai Tucson har både fått toppscore i den krevende Euro NCAP* ikkerhetstesten og kvalifiserte til en plass i IIHS sitt topp sikkerhetsvalg.

 

Flere motoralternativer

Du kan velge mellom en 1,6 liters bensinmotor med 132 hk og turbovarianten med 176 hk. Vil du heller ha dieselmotor kan du velge mellom  en 1,7 liter med 115 hk og en 2,0 liter med 136 hk. En 7-trinns automatgirkasse sørger for en perfekt balanse mellom ytelse, lavt drivstofforbruk og effektive girskift.

 

Fremtidsrettet design

Nye Hyundai Tucson er utviklet og designet i Europa med tanke på å sette en ny standard for Hyundais retning som et premium bilmerke. Elegante linjer og et kraftfullt design får nye Tucson til å se ut som den er i bevegelse, selv når den står stille.

 

Fornøyde bileiere

Siden Hyundai entret det europeiske SUV-markedet ved årtusenskiftet har de solgt over 1,2 millioner biler i segmentet i Europa. I 2014 utgjorde SUV-salget omtrent en fjerdedel av Hyundais totale salg i Norge. Og trenden fortsetter. Nordmenn vil ha store komfortable og sikre familiebiler som kommer frem på norske vinterveier, og som i tillegg ser tøff ut og er full av tekniske nyvinninger.

 

Hyundai nyhetsbrev

Registrer din e-postadresse her:

Gyldig e-postadresse må fylles ut